Medarbejdere

Alle konsulenter hos St-ationen har en bred vifte af praksis erfaringer fra det almene, special og social pædagogiske praksis område. Konsulenterne har også flere typer af forskellige relevante efteruddannelser, eksempelvis indenfor: Supervision, terapi, ledelse, pædagogik, procesforløb, diplom uddannelser etc.

CV
Lars Ellehøj

Et repræsentativt udpluk af diverse uddannelser:
  • Narrativ Psykoterapeut, DISPUK, 2020.
  • Narrativ Supervisor uddannelse, DISPUK, 2017.
  • Narrativ Leder uddannelse, DISPUK, 2016.
  • Mellemleder uddannelse, IBC, 2011.
  • Diplom uddannelse (PD), Vejledning og supervision, UCL, 2010.
  • Pædagog, Hindholm Socialpædagogiske Seminarium, 2003
For yderligere information over uddannelsesniveau, kurser og praksiserfaring - kan du finde mig på Linkedln.    

Lars
Ellehøj

E-mail: lars@st-ationen.dk
Telefon: +45 3036 0635
Stifter af St-ationen, supervisor, psykoterapeut (MPF) og konsulent. Oprindeligt uddannet pædagog, med en flerårig social pædagogisk praksis i private såvel som kommunale specialskoler. Igennem en årrække leder af en kommunal døgnforanstaltning til børn og unge, derefter leder af et kommunalt familiecenter. Essensen af mine år i det pædagogiske og ledelsesmæssige praksis felt, har affødt og forstærket mine værdier om at møde det enkelte menneske med ordentlighed, respektfuldhed og lyttende nærvær.   http://www.dpfo.dk/    

St-ationen tilbyder supervision, samtaleterapi, rådgivning og vejledning af private og professionelle inden for livet generelt, sociale foranstaltninger samt beslægtede virksomheder.